CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, June 24, 2011

hanya sotong yang mampu

hai. berbaca lagi kita kali ini. =) maaf kerana dalam setahun ni, hidup aku memang tak cukup dengan 24 jam. banyak benda nak diselesaikan. banyak perkara juga tak tertulis. sekadar draft. kalau ada banyak tangan macam sotong, baru mampu buat.enam bulan pada semester lalu memang sangat hell. banyak kerja selaku ketua editor. padan muka aku dengan bff warna warni. suka tunjuk orang masa nak pilih organisasi studio. at last, dah tak ada jawatan lain yang kami boleh pegang. hambek jadi editor. keje yang semua orang tolak dalam projek studio.

edit tak edit, bera merupakan site studio terbaik dalam sejarah ijazah aku selain trip ke kota singa yang pernah aku highlight perjalanan dan keadaan di sana dalam post lepaslepas. tu memang suoer terbaik sebab bukan studio. haha!


sekarang dah habis exam. dah dapat result pun. result terbaik dalam tertiary study aku setakat ini. hmm.. cuti semester je dekat 4 bulan. lepas raya nanti baru naik semester baru. jadi buat masa ini, aku jalankan perniagaan online menjual trendy handbags murah di Ainani Concept Shop. selain tu, ada seorang kawan yang juga tukang hias dalam rumah yang yakin untuk memberi keje sambilan pada aku untuk tambah duit poket sementara cuti ni.


banyak benda kan aku buat? ha, aku dah kata. tapi beberapa kali dah aku dapat jumpa tokan kedai dan terjumpa bff warna warni di kl. hehe. coincidence. apa pun, aku memang rindu kawan kawan aku. platinumies. bff pinky especially. hmm. takpelah. ada rezeki jumpa ye kawan kawan.


i heart uolls!


dah. nak sambung keje. mau dapat 18 ghatus ringgit ne.

0 contengan: