CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 10, 2010

semunya cun saja

huh. da lama aku ta post sebab lepas sakit aku dedikasi meneruskan latihan praktikal. i just don't have enough time for myself. memang la. tak adalah sibuk mana. cuma nak manage masa tak berapa pandai lagi. tapi setelah separuh masa daripada tepmoh latihan aku dah boleh biasakan diri dengan kehidupan bekerjaya.


aku dah boleh keluar malam untuk lepak dengan kawan-kawan. dah boleh curi masa pergi menonton wayang pada hujung minggu. boleh tidur ikut masa orang dewasa.


aku semakin dewasa.

aku perlu terima.


tapi aku rasa aku tak matang lagi pada certain parts of my life. hehe. adat la. aku tak habis belajar lagi. time study an kena enjoy. haha!


pindah rumah. kuma, serizawa serta bff pinky datang membantu dengan jayanya. thanx to all of you sebab banyak tolong aku susah dan senang. berduit atau tidak. aku sayang kamu semua. berjaya dengan perpindahan ini, maka tinggallah abang aku ditemani bella yang setia menemaninya pergi kerja.


sabar ye abang. kami sayang abg. nanti abg da ade teman. hehehehehe~ seriously going crazee for that. tak boleh nak tunggu. nak tengok hari bahagia abang aku. semoga semuanya berjalan lancar.


semua orang dalam hidup aku melangkah ke satu fasa yang belum pernah mereka alami. begitu juga aku. aku harap semua yang berlaku ada hikmah dan tanggungjawab aku adalah untuk meneruskan hidup aku. seperti biasa.

walaupun aku tak tahu apa yang akan mendepani aku.