CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 27, 2010

hari biasa

hari biasa. bangun subuh lalu tidur semula. mengantuk seyh!!! 11am bangun mandi. bff warna warni layan tenet website ikon dia..


huh.. at least ade gak artis yang dia leh jumpa.. aku nak jumpa my chemical romance memang lagi 18 ratus tahun la tak dapat..


semalam serizawa..

"ain... aku rase rumah ni ade something.."
"ape cakap macam tu.. jangan nak merepek okey."
"btul ain.. aku dapat rase..."
"dah la. jangan la macam ni. if ade pape ko text aku keh..."
"...."


site bapak jauh di utara semenanjung. lagi mao kate homestay tersebut ade something. ape something yang serizawa maksudkan aku pown tak taw sebab aku tak dapat rase. nanti budak rumah balik leh la aku dengar cerita.


call bff pinky ngan pauh kubang golok lak yang site kat selatan semenanjung.. sehat dia makan dan selalu kena air-cond walopon seminggu di johor kena pakai tudung putih dan lilit riben putih kat songkok budak lelaki sebab berkabung kemangkatan sultan johor. memang kegemaran kawan-kawan aku lepas berpanas di site duduk dalam air-cond.


aku dengan bff warna warni? budak-budak ni balik kami lak pegi site kat pantai timur a.k.a kuantan, pahang. seriously, sepanjang jadi pelajar jurusan perancangan bandar dan wilayah ni memang dah banyak tempat aku jejak. bak kate allahyarham sudirman.. "ke utara selatan timur dan barat ku jejaki.." hurm.. hope dapat pergi site kat oversea. at least pegi la naik flight kan. sabah and sarawak also considered as oversea.


~~~
~~~habis pasal jalan menuju kerjaya sebagai perancang bandar malaysia.


semalam pelaut teragung call. SE w550i punye battery dah macam haram. charge satu hari pown 5 minit leh mati. then aku text tanye nape. pelaut teragung reply. "dinner klwmbc ble eyh?"



PAP! dalam otak aku terus terbayang memori yang aku simpan selama sebulan yang lalu. event tu memang aku takkan lupekan. precious memories. damn fuckin' precious memories.

> kembar 5 [aku.persis fasha.serizawa.pelaut teragung.jejaka metro]
> tebiat bos yang bila hari panas je dia start salah cakap
>
usya seseorang yang comel tapi berkaliber... if tengok muka dia aku tak penat langsung.. [bukan bos okkeh!!]
> budak-budak sekolah yang jauh lagi muda dari aku
> t-shirt free
> damn hot color guards [yang girls je ok..]
>
perangai hodoh pelaut teragung, jejaka metro ngan serizawa yang jerit nama aku suwh amik kan pic dengan color guards [aku pegang dslr pelaut teragung selaku protege dia]
> makanan yang makin hari makin sedap
> kaki sume marshall harum semerbak
> mop terra plus ngan lap kerusi bila hujan
> irama marching band yang sangat jelas [sape yang duduk dalam jarak 5 meter dari band je yang taw perasaan ni
> jadi penghadang lopak dari kene kat band
> masuk PV dalam keadaan basah kuyup serta sejuk
> kembar gelakkan aku sebab baru dapat tahu jawatan yang aku pohon untuk jadi crew sebelum marshall
> dinner kat victoria institution [damn gle vavi pantas wat keje.. lepas dinner aku leh terlompat-lompat atas stage sebab dengar lagu pump it]
> jadi penjual buku yang paling cute dengan melariskan dalam 8 buku sepanjang 3 hari event
> seludup keluar eye mo dari office medic
> tertinggal kunci motor kat meja makan and luckily disedari oleh seorang jejaka yang tahu si bulat ni je la girl yang bawak motor
> abang aku serta awek beliau, kakak f, datang masa penutup event
> bos-bos
> secretariats [yang muda pown aku panggil akak]
> LOs [huhu.. orang utan sabah, sarah, izyan dll.]
> marshalls [kita memang hawttt!!!]
> medics [yang urut kaki eka]
> logistics [yang mintak maaf kat aku masa beratur amik ais kacang kat VI lepas incident pertelingkahan antara logistics dengan marshalls]
> securities [pakcik and akak yang dapat guard aizat] .....dan semua yang terlibat dalam Kuala Lumpur World Marching Bands Competition 2009



huh~ macam menang award....

mish the moments~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1 contengan:

khalidah

haii...i'm the first who be ur penagih cerita..
wahaha...keep writing sampai ke tua ok..
but kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi..
muaaahhh....sayang kamu...(n_n)